• +386 51 328 208
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Plavalni tečaji

Namenjeni so otrokom od 5. leta dalje (letnik 2018 in starejši), ki bi svoje znanje radi še izboljšali. Naši tečajniki so stari od 5 let in pol, pa vse do 10. leta starosti. V plavalnem tečaju bodo tečajniki v homogenih skupinah napredovali v skladu s svojimi sposobnostmi.

Naša vizija učenja je, da z majhnimi skupinami in intenzivnim učenjem ustvarimo pogoje, ki bodo tečajnikom omogočile nadaljnjo uspešno osvajanje plavalnih elementov, ki so pričakovani za njihovo starostno skupino. Z dolgoletnimi izkušnjami in mnogo generacijami, ki so šle skozi naše plavalne tečaje lahko odgovorno trdimo, da so naši plavalni tečaji zgrajeni na pravih temeljih in trudimo se, da tako tudi ostane.

 

15 urni plavalni tečaji

V sezoni 2023/2024 plavalni tečaji potekajo 2 x tedensko po eno šolsko uro (45 minut) v bazenu CIRIUS v Kamniku do konca junija 2024.

Plavalni tečaji za najmlajše

Vadba se med šolskimi počitnicami in prazniki ne izvaja.

Tečaj poteka vsak torek in četrtek.

A termin 18.00 - 18.45, je namenjen otrokom s slabšim znanjem plavanja


B termin 18.45 - 19.30, je namenjen otrokom z boljšim znanjem plavanja.

Priporočamo, da otrok redno obiskuje termine tečaja, da zagotovimo napredovanje pri plavanju.

Bratje in sestre bodo tečaj lahko obiskovali v istem terminu.


 

1

tečaj:

17. 10. do 12. 12. 2023

2

tečaj:

14. 12. do 15. 2. 2024

3

tečaj:

27. 2. do 16. 4. 2024

4

tečaj:

18. 4. do 13. 6. 2024

Vpisujemo v čakalno vrsto, mesta so zasedena.

Lokacija rekreacije


  • Drugi otrok ima 10% popust, tretji otrok ima 20% popust.
  • Članarina – 20,00 €, račun za članarino dobite po prijavi. V primeru čakalne vrste se upošteva vrstni red prejetih plačil.
  • Ni popustov za naslednje vpise. Vsem, ki po prvem vpisu v tečaj želijo nadaljevati z učenjem plavanja priporočamo obiskovanje celoletnega programa Plavalna šola PK Kamnik (v kolikor bo Plavalna šola polna, lahko otrok nadaljuje s plavanjem v tečajih).
  • Manjkajoče ure ni možno prenašati v naslednje termine. Denarja za odsotnost ne vračamo. Izjema je opravičena odsotnost zaradi zdravstvenih težav otroka (ki jo dokažete z zdravniškim potrdilom) in bo obravnavana za vsakega posameznika posebej. Z zdravniškim opravičilom in po predhodnem dogovoru je možen obisk dodatnega termina za nadomestitev izpuščenih ur.

Plačilo poravnajte po prejemu računa na vaš elektronski naslov, ki ste ga navedli v vpisni obrazec. Prosimo, da ob plačilu navedete sklic, ki je naveden na računu.

Zbor na bazenu

Prvo uro vsakega tečaja je zbor 15 minut pred pričetkom tečaja. Za termin A ob 17:45 in termin B ob 18:30, zaradi obvezne udeležbe na uvodnem sestanku.

Vse nadaljnje dneve tečaja je zbor v garderobi bazena najkasneje 5 minut pred pričetkom tečaja.

Po izpolnitvi spodnje prijave morate v roku nekaj dni na vpisan elektronski naslov dobiti potrditev vpisa. V kolikor potrditve ne dobite nas prosim kontaktirajte na naslov info@plavalniklub-kamnik.si .
Vpis v tečaj velja šele po plačilu celotnega zneska za posamezni tečaj na račun PK Kamnik, ki ga boste prejeli po e-pošti.