• +386 51 328 208
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Novice

Volšperk in 45 medalj

V soboto 25. 5. 2019, so se plavalke in plavalci udeležili 7. mednarodnega Walter Mörtl memoriala v avstrijskem Wolfsbergu (Volšperk).

Memoriala se je udeležilo 372 plavalcev iz Avstrije, Slovenije in Slovaške. Našo ekipo so zastopali plavalke in plavalci 2. in 3. skupine, pod vodstvom trenerja Mihe Potočnika.

Kamniški plavalci so osvojili 45 medalj (19 zlatih, 9 srebrnih in 17 bronastih) in se med 18. nastopajočimi klubi zavihteli na tretje mesto po številu osvojenih medalj. Boljša je bila ekipa avstrijskega plavalnega kluba Volksbank Spittal, drugo mesto pa je pripadalo Plavalnemu klubu Fužinar Ravne.

Čestitke vsem udeležencem, JUSTIN Mihi, KONČAR Marku Gabrielu, LAPUH Marku Aneju, LUKAN Ivani, MAČEK SITAR Marji, PETERLIN Niku, PETERLIN Žani, PREBIL Jakobu, SLANA Boru, STELE Gašperju, ŠTUPAR Tevžu, VARGA Jaki, VEJNOVIČ Roku, VEJNOVIČ Taji, VEZENKOVI Maji in VIDEC Izi.

Poleg otrok so zmagovalci današnjega tekmovanja v Volšperku tudi starši, ki so zavzeli vrh Avstrijske Golice po novi smeri. Inovativen je bil predvsem spust v dolino.

Rezultati na povezavi: REZULTATI

Foto: Marjan Stele, Jure Videc