Plavalni klub Kamnik Friday, 23 February 2018
Home
MM Pingvinček 2016 - Kranj

V soboto, 26.3. se številčna ekipa Calcit swimming udeležuje prvega mitinga v 50 m bazenih. MM Pingvinček bo potekal na Kranjskem pokritem bazenu v organizaciji PK Kranj.
Read more...
 
29. pokal Ježek 2016 - Tivoli, Ljubljana

V soboto in nedeljo, 12. in 13. marca 2016, bo bazen Tivoli v Ljubljani gostil 29. pokal JEŽEK za najmlajše plavalke in plavalce iz Slovenije in tujine. Kot vsako leto, bodo tudi letos najmlajši plavalci PK Kamnik zaključili sezono kratkih bazenov na tem prijetnem tekmovanju. Letos se jim bo priključila tudi 20 novih tekmovalcev, ki sicer svoje znanje pilijo v okviru programa Plavalna šola, si pa želijo pridobiti tudi prve izkušnje na čisto pravem plavalnem tekmovanju. Za uspešne nastope bodo z bučnimi spodbudami s tribun poskrbeli tudi najzvestejši navijači - starši.
Read more...
 
1. kolo Gorenjske regije - poletje 2016 - Radovljica

V petek, 11.3.2015 bo v Radovljici potekalo 1. poletno kolo.
Read more...
 
Priznanje Občine Kamnik za športne dosežke 2015

Naša plavalka Živa Dobrovoljc je prejemnica priznanja Občine Kamnik za športne dosežke v letu 2015. Živa kljub vsakodnevni vožnji v Radovljico zavzeto trenira pod vodstvom trenerja Emila Tahiroviča. Na Letnem odprtem prvenstvu Slovenija 2015 je v kategoriji mladink osvojila 2. mesto v disciplini 100 prsno. Poleg tega je bila finalistka v disciplinah 50m prsno in 50m prosto.


Čestitamo!

V nadaljevanju najdete sliki s podelitve.

Read more...
 
Princ in princesa šprinta 2016
Prihajajoč vikend nas čaka nadvse zanimiva tekma na bazenu Tivoli. Na njej se bodo plavalci pomerili na 25m razdaljah.  
Read more...
 
Z zimskih državnih prvenstev bogatejši za osem medalj

Zimska državna prvenstva so za kamniške plavalke in plavalce praviloma manj uspešna kot poletna, saj veliko časa namesto za treninge porabijo za vožnje, do ustreznih objektov. Letošnja so se odvijala v Mariboru, Ljubljani in Kranju, v krajih kjer imajo plavalke in plavalci pogoje o katerih mi lahko samo sanjamo. Barve Plavalnega kluba Kamnik je pod vodstvom trenerjev Emila Tahiroviča, Gaje Lorenci in Aleša Kuharja zastopalo 30 plavalk in plavalcev. Vendar tokrat ne bomo jamrali, ampak predstavili odlične rezultate zimske sezone, zaradi katerih si toliko bolj želimo, da letos čim prej začnemo s treningi na našem domačem bazenu Pod skalco.

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 7 of 135

Poletni plavalni tečaji

Poletno rekreativno plavanje


Zadnje novice

SPONZORJI

PROSTOR ZA VAŠ LOGOTIP

[email protected]


PODPORNIKIPARTNERJI


Plavalni klub Kamnik
Maistrova ulica 15, p.p. 13, 1240 Kamnik, faks: (01) 831 91 78, e-mail: info@plavalniklub-kamnik.si