Plavalni klub Kamnik Wednesday, 21 March 2018
Home Novice
Novice
Plavalni programi 2015/2016

CELOLETNI PROGRAMI V BAZENU CIRIUS:


Plavalni tečaji so namenjeni najmlajšim in tudi tistim, ki bi svoje znanje radi še izboljšali. Naši najmlajši tečajniki so stari od 3 let in pol, pa vse do 10. leta starosti. Naša vizija učenja je, da z majhnimi skupinami in intenzivnim učenjem ustvarimo pogoje, ki bodo tečajnikom omogočile nadaljnjo uspešno navajanje in osvajanje plavalnih elementov, ki so pričakovani za njihovo starostno skupino. Z dolgoletnimi izkušnjami in mnogo generacijami, ki so šle skozi naše plavalne tečaje lahko odgovorno trdimo, da so naši plavalni tečaji zgrajeni na pravih temeljih in trudimo se da tako tudi ostane.

Plavalna šola je celoletni program učenja plavanja za otroke do 10. leta starosti z vključenimi vsebinami za razvoj osnovne motorike. V Plavalno šolo vpisujemo otroke, ki so predhodno že zaključili vsaj en plavalni tečaj in izpolnjujejo zahtevani standard predznanja plavanja.

Vabimo vse tiste, ki uživate v plavanju in si po napornem delovniku zaželite vodeno vadbo v bazenu pod budnim očesom naših učiteljev plavanja. V odlični družbi boste plavanje vzljubili še toliko bolj, ter se naučili oziroma izpopolnili svoje znanje plavanja. Vadba poteka v bazenu CIRIUS v Kamniku, vsak torek in četrtek od 21:00 do 22:00.

Vadba je namenjena vsem. Če menite, da ste boljši plavalec in se želite preizkusiti v veteranskem plavanju, kjer je pomembna vzdržljivost in hitrost, vas vabimo, da se nam pridružite na vadbi, ki poteka ob ponedeljkih in petkih od 21:00 do 22:00. Več najdete tu.
Če vam ni dovolj zgolj izboljševanje tehnike, temveč se želite predvsem posvetiti boljši vzdržljivosti in hitrosti, potem ste na pravi strani. Program veteranskega plavanja je namenjen vsem, ki jim je poleg napredka v tehniki pomembna tudi vzdržljivost in hitrost, ter občasno udeležba na kakšni izmed veteranskih tekem, ki potekajo v Sloveniji ali celo v tujini. Vadba poteka v bazenu CIRIUS v Kamniku, vsak ponedeljek in petek od 21:00 do 22:00.Plavanje dobro vpliva na telesni razvoj, ki je v letih odraščanja zelo pomemben, prav tako pa otroci kakovostno preživljajo prosti čas in se družijo z vrstniki na zabaven, športen način.

Program je namenjen otrokom in mladostnikom starejšim od 10 let, ki bi se želeli ukvarjati s plavanjem a nimajo tekmovalnih ambicij. Program zajema učenje plavalnih tehnik prsno, kravl, hrbtno in delfin, poleg učenja plavalnih tehnik pa pomembno razvijajo tudi vzdržljivost, moč, gibljivost. Vadba bo potekala od oktobra do konca junija v bazenu CIRIUS Kamnik in se si je možno priključiti tudi tekom leta.

Vadba je namenjena vsem otrokom in mladostnikom, ki bi radi združili dva sebi ljuba športa, plavanje in tek, ter se morda preizkusili tudi na kakšnem tekmovanju v naši bližini. V PK Kamnik ponujamo športni program plavanja in teka za otroke. V enem tednu bomo izvedli tri vodne in dva tekaška treninga.

Vadba bo potekala od oktobra do konca junija v bazenu CIRIUS Kamnik in se si je možno priključiti tudi tekom leta.

Program je namenjen vsem, ki jih poleg vodnih in suhih treningov zanima tudi udeležba na tekmovanjih. Vpis v tekmovalne vrste je možen po zaključku zimske (februar) ali letne (junij) plavalne tekmovalne sezone, z napredovanjem iz enega od drugih programov oz. boljšim znanjem plavanja.
 
Rekreativno plavanje odraslih - zima 2016/2017


Vabimo vse tiste, ki uživate v plavanju in si po napornem delovniku zaželite vodeno vadbo v bazenu pod budnim očesom naših učiteljev plavanja. V odlični družbi boste plavanje vzljubili še toliko bolj, ter se naučili oziroma izpopolnili svoje znanje plavanja. Vadba poteka v bazenu CIRIUS v Kamniku.

Vadba je namenjena vsem. V kolikor ste plavalec začetnik in želite predvsem napredovati v tehniki plavanja, priporočamo termin ob torkih in četrtkih. V kolikor ste boljši plavalec in bi radi poleg tehničnih vaj delali predvsem na plavalni vzdržljivosti in hitrosti, izberite termine ob ponedeljkih in petkih.

Urnik in kraj vadbe:

Vadba bo potekala od 3.10.2016 do konca junija 2017.* Vadbi se je možno priključiti tudi tekom leta.

  • Plavalci začetniki in vsi tisti, katerim je pomembno razgibanje v vodi in tehnični napredek: vadba vsak torek in četrtek od 21:00 do 22:00

  • Boljši plavalci, ki želijo napredovati predvsem v vzdržljivosti in hitrosti: vadba vsak ponedeljek in petek od 21:00 do 22:00

Pogostost obiska, 1x ali 2x tedensko, določite sami.

Vadba poteka v bazenu CIRIUS Kamnik.

* v mesecu juniju 2017, se bomo preselili na letni bazen »Pod skalco« takoj, ko bo upravljalec to omogočil. Poleg lokacije se bo spremenil tudi urnik. O vsem boste pravočasno obveščeni.

Cena:

1x tedensko/3 meseci (oktober-december, januar-marec; april-junij) 100,00€

2x tedensko/3 meseci (oktober-december, januar-marec; april-junij) 180,00€


Veljavnost zakupljenih obiskov preverite v Splošnih pogojih poslovanja!

Vadnino plačate na podlagi prejetega računa, poslanega na e-pošto vneseno v prijavni obrazec.

Dodatne informacije:

Za dodatne informacije nam pišite na This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


 
Plavanje in tek - popolna rekreacija za otroke 15/16

Vadba je namenjena vsem otrokom in mladostnikom, ki bi radi združili dva sebi ljuba športa, plavanje in tek, ter se morda preizkusili tudi na kakšnem tekmovanju v naši bližini. V PK Kamnik ponujamo športni program plavanja in teka za otroke. V enem tednu bomo izvedli tri vodne in dva tekaška treninga.

Vodni trening - Plavanje dobro vpliva na telesni razvoj, ki je v letih odraščanja zelo pomemben, prav tako pa otroci kakovostno preživljajo prosti čas in se družijo z vrstniki na zabaven, športen način.

Program zajema učenje plavalnih tehnik prsno, kravl, hrbtno in delfin, poleg učenja plavalnih tehnik pa pomembno razvijajo tudi vzdržljivost, moč, gibljivost.

Športni program plavanja in teka za otroke. Na voljo sta tri vodne in dva tekaška treninga.

Tekaški trening zajema vadbo osnovne motorike, ki dobro vpliva na razvoj koordinacije, moči, gibljivosti, vzdržljivosti, s poudarkom na tekaških vsebinah.

Urnik vadbe:

Vadba bo potekala od 29.9. do 21.4.:

Vodni treningi:

torek 18:15 – 19:45

sreda od 16:30 do 18:00

četrtek 18:15 – 19:45

Po želji si izberete obiske 1x, 2x ali 3x tedensko.

Tekaški treningi:V zimskih mesecih predvidoma torki in četrtki pred vodnimi treningi v telovadnici CIRIUS, v toplejših mesecih pa na tekaških stezah v okolici Kamnika.


Trenutno imamo zasedena vsa mesta v vseh terminih vodne vadbe. V primeru, da se sprosti kakšno mesto vas obvestimo.

Kje poteka vadba?

Vodni treningi v bazenu CIRIUS v Kamniku. Tekaški treningi pa po dogovoru s trenerjem.

Cena:

1x tedensko   40,00€/mesec

2x tedensko 55€/mesec

3x tedensko 70€/mesec

Plačilo vadbe poteka po položnici, ki jo je potrebno plačati do 15. V mesecu.

Kje dobimo plavalne rekvizite?

Plavalne rekvizite vam priskrbimo v našem klubu, potrebujete le kopalke in očala.

Kaj pa če si bo otrok zaželel tekmovati le v plavanju?

Po dogovoru je možen tudi prehod v eno izmed tekmovalnih skupin.

Dodatne informacije:

Za dodatne informacije nam pišite na Gajo Lorenci na gaja.lorenci[afna]plavalniklub-kamnik.si oz. na telefon 051/328-208 (vsak delovnik 11:00 - 13:00).

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 10 of 140

Poletni plavalni tečaji

Poletno rekreativno plavanje


Zadnje novice

SPONZORJI

PROSTOR ZA VAŠ LOGOTIP

[email protected]


PODPORNIKIPARTNERJI


Plavalni klub Kamnik
Maistrova ulica 15, p.p. 13, 1240 Kamnik, faks: (01) 831 91 78, e-mail: info@plavalniklub-kamnik.si