Plavalni klub Kamnik Wednesday, 21 March 2018
Home Novice
Novice
Priprave Cerkno - januar 2016

Tudi letos se bosta 2. in 3. skupina odpravili na priprave pred zimskim državnim prvenstvom v Cerkno. Bivali in trenirali bomo v hotelu Cerkno.


ODHOD, PRIHOD, PREVOZ

Odhod v Cerkno bo v petek, 29.1., ob 14:30 izpred športne hale v Kamniku. Zbor ob 14:10. Pelje avtobus.

Odhod iz Cerknega bo v nedeljo, 31.1., ob 18:00, domov peljete starši.

CENA IN PLAČILO

Cena priprav je cca. 95 €. Plačilo bo izvedete na podlagi izdanega računa. Dokončno ceno sporočimo pred odhodom, na podlagi dokončnega števila prijav.

 

 NASLOV BIVANJA V CERKNEM

Hotel Cerkno d.o.o.
Sedejev trg 8
5282 Cerkno

 

 SPREMSTVO IN KONTAKTI:

Trenerja 2. in 3. skupine Gaja Lorenci in Aleš Kuhar.

Kontakt: 051/328-208 (Aleš).


SEZNAM OPREME

Se nahaja v priponki.

 

URNIK

Se nahaja v priponki.

 

 ZDRAVSTVENE POSEBNOSTI

Prosim, da nam napišete ali ima vaš otrok zdravstvene posebnosti ter kako ravnati v primeru težav. Prav tako morate sporočiti kako se uporablja zdravila, ki jih jemlje. Zdravila naj otroci na pripravah predajo svojemu trenerju, razen če se bomo dogovorili drugače.

 

TELEFONI IN OSTALE VREDNE NAPRAVE

Želimo, da otroci s seboj nimajo telefonov, sploh pa ne elektronskih igrač kot so PSP in ostale, katerih trenerji še nismo srečali :).

Zavedamo se, da je v današnjem času težko brez telefona, vendar vas prosimo, da pomislite na svoje čase, ko takšnih mobitelov sploh še ni bilo, pa smo se vseeno znašli brez. Ne samo to, želimo, da otroci najdejo socialen stik, se znajdejo brez elektronskih/video igric in začnejo zaupati sami sebi, drug drugemu in trenerjem, ki bomo tam z njimi, za njih. Nočemo jih odrezati od vas, staršev, če imate navado, da se slišite vsak dan, vam bo to omogočeno preko telefona, ki je naveden zgoraj, takrat, ko nam bo urnik to dopuščal. Nemalokrat se je že zgodilo, da so starši z nepotrebnimi klici nevede motili otroke pri delu, sprožali val težav, ki so vodile v domotožje ipd.

Torej pomislite na otroke, na njihovo dobrobit in samostojnost, sebi pa privoščite nekaj prostega časa. Hvala za razumevanje.

 

 SLADKARIJE IN OSTALI PRIGRIZKI

Male športnike želimo seznaniti z zdravim načinom prehranjevanja, predvsem pa z dejstvom, da hrana z enostavnimi sladkorji v večjih količinah ni primerna za premagovanje večjih večdnevnih naporov. Otroci imajo lahko s seboj kar želijo, vendar to shranite v vrečo, ki naj bo podpisana. To vrečo bodo izročili svojemu trenerju na pripravah, po vsakem rednem obroku(zajtrk, kosilo, večerja), pa jim bo na voljo, da si iz nje izberejo en priboljšek. S tem ne želim nikogar kaznovati, le preprečiti nepotrebno basanje z ne kvalitetno hrano (sploh pred glavnimi obroki). O tem smo se in se še bomo pogovarjali, da bodo tudi otroci razumeli.

 

 DOKUMENTI IN DENAR

Dokumente, kot so zdravstvena kartica, osebna, naj imajo shranjene v potovalki, v žepu, katerega ne bodo odpirali. Dokumenti bodo torej na voljo, če jih bomo potrebovali, s tem pa se bomo izognili možnosti izgube. Denar naj imajo posebej shranjen v denarnici, katero bodo vzeli, če si bodo želeli kaj kupiti.


 Priporočamo, da z otroci skupaj spakirate potovalko, da bodo vedeli kaj imajo s seboj in bodo to tudi našli. Otroci z daljšimi lasmi naj imajo fen obvezno s seboj. Ne pozabite, da so to zimske športne priprave, zato naj imajo otroci tudi temu primerna oblačila in obutev. Obvezna je plastenka z vodo. Nahrbtnik z opremo za vodni trening, naj imajo že spakiran, ker bomo po prihodu v Ruše odšli na bazen na prvi trening. Plavalci bodo s seboj vzeli rekvizite, ki jih imajo sicer shranjene v Radovljici oz. Snoviku.


 Če boste želeli poklicati otroke ali trenerja, pokličite na zgornjo številko ali napišite SMS. Zna se zgoditi, da se takoj ne bova mogla javiti, če bomo ravno na treningu ali kakšni drugi dejavnosti.

 

Če imate še kakšno vprašanje do priprav kontaktirajte preko maila, na pripravah preko telefona.

 
Začetek 3. plavalnega tečaja v sezoni 15/16

V torek, 5.1.2016 pričenjamo s 3. plavalnim tečajem v bazenu CIRISU v tej sezoni. Na voljo imamo še nekaj mest. Vse, ki bi želeli svojega otroka vpisati v tečaj prosimo, da izvedete prijavo preko spletnega obrazca.

Read more...
 
Zaključna prireditev Plavalnega kluba Kamnik – nagrajeni najboljši plavalci leta 2015

V duhu prazničnega decembra smo v Plavalnem klubu Kamnik v soboto, 19. decembra, za svoje člane pripravili novoletno druženje, ko smo se v pozitivnem vzdušju spomnili uspehov in nepozabnih trenutkov v odhajajočem letu.

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 7 of 140

Poletni plavalni tečaji

Poletno rekreativno plavanje


Zadnje novice

SPONZORJI

PROSTOR ZA VAŠ LOGOTIP

[email protected]


PODPORNIKIPARTNERJI


Plavalni klub Kamnik
Maistrova ulica 15, p.p. 13, 1240 Kamnik, faks: (01) 831 91 78, e-mail: info@plavalniklub-kamnik.si