Plavalni klub Kamnik Wednesday, 23 May 2018
Home O klubu Namenite del dohodnine za delovanje kluba
Namenite 0,5 % dohodnine

Postanite podpornik PK Kamnik in namenite 0,5 % dohodnine za delovanje društva.

Spoštovani ljubitelji plavanja!

December je čas, ko pogledamo v preteklost in naredimo obračun, kaj vse smo naredili v zadnjih dvanajstih mesecih in kaj nas čaka v novem letu.

Izvedba programov Plavalnega kluba Kamnika je zelo zahtevna, saj v občini ne premoremo primernega tekmovalnega bazena, kjer bi kvalitetno trenirali naši člani. Zato imamo za zagotovitev osnovnih pogojev dela precejšnje stroške (dnevna vožnja otrok na različne lokacije npr. Radovljica).

Vabimo vas, da izpolnite priloženi obrazec in del dohodnine namenili kot donacijo Plavalnemu klubu Kamnik in na ta način podprete delovanje kluba in nekoliko olajšate izvedbo programov. Na podlagi Zakona o dohodnini (Uradni list RS, št. 13/11 – uradno prečiščeno besedilo, 24/12, 30/12, 40/12 – ZUJF, 75/12 in 94/12) in Uredbe o namenitvi dela dohodnine za donacije (Uradni list RS, št. 30/07, 36/07 in 37/10) je 24. 6. 2015 Vlada RS sprejela Sklep o objavi seznama upravičencev do donacij za leto 2015. Na seznam je uvrščen tudi Plavalni klub Kamnik in sicer kot društvo, ki deluje v javnem interesu na področju športa.

Veseli bomo, če boste izpolnili priloženi obrazec in del dohodnine namenili kot donacijo Plavalnemu klubu Kamnik. Del dohodnine, ki ga namenite v dobrodelne namene, v nobenem primeru ne vpliva na višino preplačane dohodnine, ki vam jo država vrne. Če svoje pravice do donacije v dobrodelne namene ne izkoristite, se ta sredstva vrnejo nazaj v državni proračun. Vsak davčni zavezanec lahko posameznemu upravičencu nameni 0,1 %, 0,2 %, 0,3 %, 0,4 % ali 0,5 % dohodnine, seštevek vseh pa ne more presegati 0,5 % dohodnine.

Poprosite za izpolnitev in pošiljanje izjave tudi vaše družinske člane, prijatelje in znance, ter s tem podprite trdo delo naših plavalcev. Obrazec lahko izpolnite na portalu eDavki (imeti morate digitalno potrdilo), izjave lahko pošljete na vaš davčni urad, lahko pa jih izpolnjene predate našim trenerjem in jih bomo mi dostavili na davčni urad.


Obrazec se nahaja na tej povezavi.

 

Poletni plavalni tečaji

Poletno rekreativno plavanje


Zadnje novice

SPONZORJI

PROSTOR ZA VAŠ LOGOTIP

[email protected]


PODPORNIKIPARTNERJI


Plavalni klub Kamnik
Maistrova ulica 15, p.p. 13, 1240 Kamnik, faks: (01) 831 91 78, e-mail: info@plavalniklub-kamnik.si