Plavalni klub Kamnik Friday, 23 February 2018
Home Plavalni programi Polletni plavalni tečaji
Polletni plavalni tečaji - sezona 2017/2018Za vse tiste, ki bi želeli plavalni tečaj obiskovati 1x tedensko smo pripravili dva polletna tečaja, ki bosta potekala vsako sredo od 16:30 do 18:00. Namenjena sta otrokom od 3 leta starosti naprej, tako začetnikom, kot tudi tistim, ki bi svoje znanje radi še izboljšali.
V plavalnem tečaju bodo otroci v homogenih skupinah napredovali v skladu s svojimi sposobnostmi. Z intenzivnim učenjem v majhnih skupinah se bodo otroci najprej prilagodili na vodo in s tem ustvarili pogoje, ki bodo otrokom omogočile nadaljno uspešno osvajanje plavalnih elementov. Tisti z malo več plavalnega znanja, pa bodo izboljšali svojo tehniko plavanja in se učili novih plavalnih tehnik.


1. tečaj: 4.10. 2017 – 31.1. 2018
2. tečaj: 7.2. 2017 – 30.5.2018


CENA:

Cena tečaja znaša 160€/termin (možnost plačila v dveh obrokih) in obsega izbran plavalni tečaj skupaj z zaključnim in podelitvijo diplom glede na osvojeno znanje.

  • Drugi otrok ima 10% popust, tretji otrok ima 20% popust.
  • Članarina – 20,00€, na začetku sezone, račun za članarino dobite po prijavi. V primeru čakalne vrste se upošteva vrstni red prejetih plačil.
  • Ni popustov za naslednje vpise. Vsem, ki po prvem vpisu v tečaj želijo nadaljevati z učenjem plavanja priporočamo obiskovanje celoletnega programa Plavalna šola PK Kamnik (v kolikor bo Plavalna šola polna, lahko otrok nadaljuje s plavanjem v tečajih).
  • Manjkajoče ure ni možno prenašati v naslednje termine. Z zdravniškim opravičilom in po predhodnem dogovoru je možen obisk dodatnega termina za nadomestitev izpuščenih ur.
    Plačilo poravnajte po prejemu računa na vaš elektronski naslov, ki ste ga navedli v vpisni obrazec. Prosimo, da ob plačilu navedete sklic, ki je naveden na računu.

Plačilo poravnajte po prejemu računa na vaš elektronski naslov, ki ste ga navedli v vpisni obrazec. Prosimo, da ob plačilu navedete sklic, ki je naveden na računu.


ZBOR na bazenu:

Prvo uro vsakega tečaja je zbor 15 minut pred pričetkom tečaja (16:15), zaradi obvezne udeležbe na uvodnem sestanku.

Vse nadaljnje dneve tečaja je zbor v garderobi bazena najkasneje 5 minut pred pričetkom tečaja.

Po izpolnitvi spodnje prijave morate v roku nekaj dni na vpisan elektronski naslov dobiti potrditev vpisa. V kolikor potrditve ne dobite nas prosim kontaktirajte na spodnji naslov. Vpis v tečaj velja šele po plačilu celotnega zneska za posamezni tečaj na račun PK Kamnik, ki ga boste prejeli po e-pošti.


Ekipa PK Kamnik
 

Poletni plavalni tečaji

Poletno rekreativno plavanje


Zadnje novice

SPONZORJI

PROSTOR ZA VAŠ LOGOTIP

[email protected]


PODPORNIKIPARTNERJI


Plavalni klub Kamnik
Maistrova ulica 15, p.p. 13, 1240 Kamnik, faks: (01) 831 91 78, e-mail: info@plavalniklub-kamnik.si