Plavalni klub Kamnik Friday, 23 February 2018
Home Plavalni programi Plavalna šola
Plavalna šola je celoletni program učenja plavanja za otroke do 10. leta starosti z vključenimi vsebinami za razvoj osnovne motorike. V Plavalno šolo vpisujemo otroke, ki so že prilagojeni na vodo in izpolnjujejo zahtevani standard predznanja plavanja. Te pogoje lahko izpolnijo v enem od naših Tečajev plavanja.V termin A bodo razvrščeni predšolski otroci oz šolski s slabšim znanjem plavanja. Minimalna stopnja znanja plavanja je najmanj 8 metrov samostojnega plavanja, možna so odstopanja, pomembno je, da je otrok dobro prilagojen na vodo.

V termin B bodo razvrščeni šolski otroci oz tisti z boljšim znanjem plavanja. Minimalna stopnja znanja plavanja je 25 metrov samostojnega plavanja.Začetek: Prva ura vadbe je 2.10.2017. Takrat bo tudi sestanek, ko vam bomo predstavili več podrobnosti.

Lokacija: Vadba poteka v bazenu CIRIUS od 2.10.2017 do 2.6.2018

Termini: ponedeljek, sreda in petek

Termin A: 17:45 - 18:45

Termin B: 18:30 - 19:30

Po želji si izberete obiske 1x, 2x ali 3x tedensko. 1x tedensko lahko otroci obiskujejo Plavalno šolo ob sredah, 2x tedensko pa ponedeljek in petek.


Cena vadbe:

1 x tedensko 35 eur/mesec, obiski samo ob sredah

2 x tedensko 50 eur/mesec, obiski ponedeljek, petek

3 x tedensko 60 eur/mesec, obisk ponedeljek, sreda, petek


Članarina – 20,00€, na začetku sezone, račun za članarino dobite po prijavi. V primeru čakalne vrste se upošteva vrstni red prejetih plačil.

Plačevali boste mesečno plavarino na podlagi izdanega računa, ki ga boste prejeli po e-pošti za tekoči mesec.


Letni učni načrt:

- učenje tehnike prsno, osnove tehnike kravl in hrbtno

- skok na glavo, različni skoki v vodo

- pomen ogrevanja, naravne oblike gibanja za razvoj osnovne motorike, spoznavanje gimnastičnih vaj za gibljivost in moč; socialne vsebine kot so fair play, spoštovanje nasprotnika, poslušanje in upoštevanje mnenja drugih

- udeležba na internem tekmovanju »Medvedkov pokal« v decembru, na željo otrok in presojo učiteljev termina B tudi udeležba na tekmovanju namenjenem mlajšim starostnim skupinam (pokal Ježek, ki bo potekal marcu 2017 v bazenu Tivoli, Ljubljana)


Oprema:

- kopalke

- plavalna očala

- plavalna kapa

- plastenka za vodo

- brisača

- topla oblačila


Prijave in dodatne informacije:

Otroka lahko prijavite na spletni strani Plavalnega kluba Kamnik (Internetna prijava), kjer izpolnite prijavni obrazec. Za dodatne informacije se obračajte na This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Poletni plavalni tečaji

Poletno rekreativno plavanje


Zadnje novice

SPONZORJI

PROSTOR ZA VAŠ LOGOTIP

[email protected]


PODPORNIKIPARTNERJI


Plavalni klub Kamnik
Maistrova ulica 15, p.p. 13, 1240 Kamnik, faks: (01) 831 91 78, e-mail: info@plavalniklub-kamnik.si