Plavalni klub Kamnik Friday, 23 February 2018
Home Plavalni programi Plavalni tečaji
Plavalni tečaji so prvi korak k učenju plavanja. Namenjeni so najmlajšim in tudi tistim, ki bi svoje znanje radi še izboljšali. Naši najmlajši tečajniki so stari od 3 let in pol, pa vse do 10. leta starosti. V plavalnem tečaju bodo tečajniki v homogenih skupinah napredovali v skladu s svojimi sposobnostmi. Naša vizija učenja je, da z majhnimi skupinami in intenzivnim učenjem ustvarimo pogoje, ki bodo tečajnikom omogočile nadaljnjo uspešno osvajanje plavalnih elementov, ki so pričakovani za njihovo starostno skupino. Z dolgoletnimi izkušnjami in mnogo generacijami, ki so šle skozi naše plavalne tečaje lahko odgovorno trdimo, da so naši plavalni tečaji zgrajeni na pravih temeljih in trudimo se, da tako tudi ostane.


V sezoni 2017/2018 bomo izvedli 5 plavalnih tečajev, ki bodo potekali 2x tedensko po eno uro v bazenu Cirius od sredine septembra pa vse do konca junija:

1. tečaj:14.9. – 7.11.2017Vpis preko spletne prijavnice
2. tečaj:9.11. – 4.1.2018Vpis preko spletne prijavnice
3. tečaj:11.1. – 8.3.2018Vpis preko spletne prijavnice
4. tečaj:13.3. – 3.5.2018Vpis preko spletne prijavnice
5. tečaj: 8.5. – 26.6.2018Vpis preko spletne prijavnice


CENA:

Cena tečaja znaša 95,00€ in obsega izbran plavalni tečaj skupaj z zaključnim testiranjem in podelitvijo diplomo glede na osvojeno znanje.

  • Drugi otrok ima 10% popust, tretji otrok ima 20% popust.

  • Članarina – 20,00€, na začetku sezone, račun za članarino dobite po prijavi. V primeru čakalne vrste se upošteva vrstni red prejetih plačil

  • Ni popustov za naslednje vpise. Vsem, ki po prvem vpisu v tečaj želijo nadaljevati z učenjem plavanja priporočamo obiskovanje celoletnega programa Plavalna šola PK Kamnik (v kolikor bo Plavalna šola polna, lahko otrok nadaljuje s plavanjem v tečajih).

  • Manjkajoče ure ni možno prenašati v naslednje termine. Z zdravniškim opravičilom in po predhodnem dogovoru je možen obisk dodatnega termina za nadomestitev izpuščenih ur.

Plačilo poravnajte po prejemu računa na vaš elektronski naslov, ki ste ga navedli v vpisni obrazec. Prosimo, da ob plačilu navedete sklic, ki je naveden na računu.


Vsak torek in četrtek bosta zaporedno potekala dva termina in sicer:

  • termin A od 18.00-19.00, ki je namenjen mlajšim otrokom (letnik 2010 in mlajši) oz. tistim s slabšim znanjem plavanja ter

  • termin B od 18.45-19.45, ki je namenjen starejšim otrokom (letnik 2009 in starejši) oz. tistim z boljšim znanjem plavanja.

  • Otroke bomo po testiranju razvrstili v njim najprimernejše homogene skupine. Možno je, da bomo zaradi ustvarjanja boljših delovnih pogojev, otroka razvrstili v drug termin, kot ste ga navedli v prijavi. O morebitni spremembi termina Vas bomo pravočasno obvestili. V kolikor se ne morete prilagajati in želite fiksen termin, ob prijavi to navedite v opombe.

  • Bratje in sestre bodo tečaj lahko obiskovali v istem terminu.


ZBOR na bazenu:

Prvo uro vsakega tečaja je zbor 15 minut pred pričetkom tečaja. Za termin A ob 17:45 in termin B ob 18:30, zaradi obvezne udeležbe na uvodnem sestanku.

Vse nadaljnje dneve tečaja je zbor v garderobi bazena najkasneje 5 minut pred pričetkom tečaja.

Po izpolnitvi spodnje prijave morate v roku nekaj dni na vpisan elektronski naslov dobiti potrditev vpisa. V kolikor potrditve ne dobite nas prosim kontaktirajte na spodnji naslov. Vpis v tečaj velja šele po plačilu celotnega zneska za posamezni tečaj na račun PK Kamnik, ki ga boste prejeli po e-pošti.


Ekipa PK Kamnik
Pogoji za izvajanje tečajev so odlični, voda je ogrevana na 32 stopinj, vsa infrastruktura je na razpolago.


 

Poletni plavalni tečaji

Poletno rekreativno plavanje


Zadnje novice

SPONZORJI

PROSTOR ZA VAŠ LOGOTIP

[email protected]


PODPORNIKIPARTNERJI


Plavalni klub Kamnik
Maistrova ulica 15, p.p. 13, 1240 Kamnik, faks: (01) 831 91 78, e-mail: info@plavalniklub-kamnik.si